Han försöker döda mig

 

Dödadödadöda!

Bitch please

Alla dagarna.

Hela veckan har jag vart med Amanda. Det är inte så ofta vi hinner träffas. Så jag passar på medans jag har tid för det, på loven. Men förra veckan blev det ett nytt år, welcome 2013. De nya året firade jag in med Hilda, som sagt. Vi åt tacos, tittade på Never Say Never, och lyssnade på Justin musik, och åt gott. Det var riktigt mysigt iallafall. Sen dagen därpå åkte jag till Emma och Malin som då skulle till Stocka dagen efter, så ville passa på att träffa dom innan. Och nu saknar jag mina vänner så otroligt!!♥ De kommer äntligen hem på söndag. Längtar! Och idag ska jag senare till pappa och sova där tills imorn, då jag ska vara med Amanda igen! Vi ska sälja kakor, för att få in pengar till Justins konsert!! Det kommer bli så kul. Det är så himla kul att umgås med Amanda, jag fattar igentligen varför vi aldrig är i veckorna! Men iallafall. Och sen på måndag har vi studiedag. Och på tisdag börjar vi i skolan igen, efter detta sköna lov. Jag skulle göra allt för att inte börja i skolan. Allt för lov, allt. Jag orkar seriöst inte med skolan. Det är så jobbigt, jag orkar verkligen inte! Jag får se fram emot, sportlovet.♥ 

Justin i mitt liv.

Tycker ni att Justin Bieber är bra?
Det tycker iallafall jag, den bästa som finns! Han har liksom blivit en del av mitt liv nu, han har smittat mig med så kallad " Bieber- fever". Och den kommer aldrig att gå bort, utan kommer alltid finnas kvar. Hans musik och röst, utseende och personlighet har gjort mig till en beliber. En äkta beliber!♥ Han är bara så himla grym, så det finns inte!  Och förresten, de senaste dagarna då jag inte har bloggat har jag vart med Amanda, och vi håller på att samla in pengar för att kunna gå på Justins konsert. Vi pantade burkar igår. Och i slutet av dagen hade vi över 500 kronor. Det går bra för oss! Vi ska göra allt, precis allt för att få in pengar! Själv kommer jag få en tidig födelsedags present av pappa, och få gå, men nu tjänar vi in lite till Amanda. Om ni vet något sätt att få in pengar kan ni kommentera :):) Nu gäller det att vi klara oss fram till vår dröm och få den uppfylld! Önska oss lycka till.
 
 
Justins allraallraallra första singel, One time♥

Headern.

Idag kommer jag seriöst inte ha någonting att göra. Så då kommer jag nog ta tag min header och design. För att göra något bra av den. Så håll utkik ;)

Forever a belieber

RSS 2.0